50 jaar jeugdboekenmaand

Lezen is een feest!

In 2021 bestaat de Jeugdboekenmaand 50 jaar. Dat is niet alleen een goede reden om het lezen te vieren. Het is ook hét moment om dank je wel te zeggen tegen iedereen die lezen mogelijk maakt. Applaus dus voor alle auteurs, illustratoren, redacteurs, vertalers, vormgevers, uitgevers, drukkers, boekhandelaren, bibliotheken, scholen, juffen en meesters, recensenten, leesbevorderaars en hoera voor alle grote en kleine lezers, voorlezers en meelezers.

Jeugdboekenmaand

Vier je mee?

In de bibliotheek speel je het jeugdboekenmaandspel. Vraag je opdrachtenkaart aan de balie.
Ga ook op stap langs een van de twee Boekenroutes in Beerse en Vlimmeren. Klik hier voor alle informatie.

Download de kleurplaat, kleur ze in en en hang ze op aan je raam.
Maak een feesthoedje met deze knutselplaat.

Elke woensdag en zondag om 17 uur kan je op de facebook-pagina van de Jeugdboekenmaand genieten van een online voorlessessie.

Ontdek het programma en inspiratie op beerse.bibliotheek.be en op www.jeugdboekenmaand.be.