Bibliotheek Beerse

Gewijzigde openingsuren bibliotheek Beerse vanaf 1 mei 2021

Vanaf 1 mei past de bibliotheek haar openingsuren aan. Je zal dan als bezoeker niet meer op dinsdag terecht kunnen. De bibliotheekmedewerkers werken achter de schermen wel gewoon door: er staan dit jaar enkele belangrijke projecten op het program…

Lees verder

Lezen is een feest!
In 2021 bestaat de Jeugdboekenmaand 50 jaar. Dat is niet alleen een goede reden om het lezen te vieren. Het is ook hét moment om dank je wel te zeggen …

Lees verder

Voor haar 170e verjaardag brengt Willemsfonds regio Turnhout een bundel met kortverhalen, geschreven door Kempense schrijvers, uit.

Lees verder
gele banner poëzieweek

Poëzieweek in de bib vanaf 28 januari 2021

Naar jaarlijkse gewoonte trekt Gedichtendag op 28 januari de Poëzieweek in Vlaanderen en Nederland op gang. Het thema van dit jaar is ‘Samen'.

Lees verder
E-boek lezen op de bank

Lees vanaf nu gratis e-boeken via de bib

Ontdek een mooi aanbod e-boeken die je via het platform cloudLibrary van thuis uit kan lezen op je eigen toestel. Je kan telkens 2 e-boeken reserveren en 2 e-boeken lenen die na 6 weken automatisch van je toestel verdwijnen. 

Lees verder

DE DIGITALE KINDERBOEKJES VAN FUNDELS, VOOR EEN ONTSPANNEN EN LEERZAME ZOMER

Ook tijdens de grote vakantie kan je kind ontspannen en spelenderwijs leren met de digitale prentenboekjes en leesboeken van Fundels. Ideaal om even tot rust te komen na een zomerkampje, om je kind educatief bezig te houden op weg naar de vakantiebestemming of om te lezen onder de parasol in de tuin samen met papa of mama. Fundels kinderboeken zijn ontspannend, maar ook nuttig. Zo maakt je kind in september een goede start voor het nieuwe schooljaar.

Lees verder