Je wil graag boeken bestellen in de bib? Kijk eerst in de catalogus of de werken aanwezig zijn in de hoofdbibliotheek. Boeken die uitgeleend zijn kunnen enkel tegen betaling gereserveerd worden via Mijn Bibliotheek (0,75 euro) of via mail naar bibliotheek@beerse.be.

Opgelet!!! We kunnen niet garanderen dat al de materialen die je bestelt, geleverd kunnen worden. Het kan zijn dat een andere lener het boek ook bestelde, alle bestellingen worden chronologisch verwerkt.

 

Persoonsgegevens

Bestelling

Wanneer afhalen?

We sturen een mailtje wanneer jouw bestelling klaar ligt. Noteer het bestelnummer en kom langs op één van onderstaande afhaalmomenten:

  • maandag tussen 18 en 20 uur
  • woensdag tussen 9 en 12 uur
  • donderdag tussen 18 en 20 uur

!!! Nieuw afhaalpunt vanaf maandag 18 mei !!!

Vanaf maandag 18 mei is de inkomhal alleen nog toegankelijk voor bezoekers van burgerzaken. De pakketten van de bib kunnen afgehaald worden via de nooduitgang op het plein achter de Korridor.

Te voet of per fiets kan je dit plein bereiken via de doorgang naast de Korridor. Met de auto kom je best langs de Peerdekensstraat, de inrit bevindt zich tegenover huisnummer 37. Er is voldoende parkeergelegenheid.