Bibliotheek Beerse

Ontdek in de Bib de Winkler Prins online

gepost op: 11 april 2017

De Grote Winkler Prins online bevat ruim zestigduizend artikels. Deze  worden ondersteund door veel multimedia, een interactieve atlas en een statistiekmodule. Voor volwassenen en jongeren vanaf 15 jaar.

De Studie Winkler Prins online is het interactieve naslagwerk voor jongeren vanaf 10 jaar. Hier vind je veel multimedia, een interactieve atlas en een statistiekmodule. Opzoekingen en schooltaken waren nog nooit zo leuk en gemakkelijk.

In de Junior Winkler Prins online worden de artikelen ondersteund door video's, geluidsfragmenten, animaties en foto's. De zoekfunctie is intuïtief en eenvoudig waardoor kinderen vanaf 6 jaar gemakkelijk informatie vinden of een aantal leuke uurtjes kunnen beleven. Leren was nog nooit zo plezant.

Je vindt deze 3 versies van Winkler Prins online op de cataloguspc’s of vraag hulp aan iemand van het bibteam.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Reacties worden eerst gemodereerd
voordat ze op de site verschijnen.

Meer nieuws

Boekstart.be

Baby's en boeken? Natuurlijk! Kinderen die van bij de geboorte verwend worden met boeken, liedjes, versjes en verhalen leren veel nieuwe woorden en zinnen, ze raken vertrouwd met boekentaal en ze kunnen sneller lezen. Samen in een boekje kijken is bovendien goed voor levenslange herinneringen aan warme momenten en geborgenheid. Lees verder

Ontdek in de Bib de Winkler Prins online

Geen loodzware boeken meer om informatie op te zoeken maar dé online encyclopedie voor het Nederlands taalgebied. Het ideale naslagwerk voor schoolopdrachten of opzoekingen met betrouwbare, onafhankelijke informatie. Lees verder
Meer nieuws