Pascale Naessens komt naar Beerse

gepost op: 6 juli 2017

Pascale Naessens schetst de hedendaagse problematiek met voeding en plaatst die in een ruimere context. Hoe heeft de mens doorheen de evolutie gegeten? Wat eten we nu? Het geproduceerde voedsel dat we vandaag kennen, bevat veel snelle, geraffineerde koolhydraten. Om gezond te eten, moeten we teruggrijpen naar natuurlijke, onbewerkte producten en onze manier van eten aanpassen. Hoe je dat doet en welke gevolgen het heeft voor ons lichaam legt ze uit in de lezing.

> prijs: 7,5 euro (1,5 euro met UiTpaskansentarief)
> tickets te koop in GC 't Heilaar - 014 600 770 - via digitaal loket of webshop
> donderdag 7 september om 20 uur in GC ‘t Heilaar - Heilaarstraat 35 - Beerse
> presentatie van 1 uur