Bibliotheek Beerse

Jeugdboekenmaand 2017

gepost op: 2 maart 2017

Van 1 maart tot 15 april kan je in de bib meedoen aan een wedstrijd in het thema van de jeugdboekenmaand. Samen met de collega's van de bibliotheken van de stadsregio bedachten we een aantal leuke opdrachten.

Doe mee in jouw bib en win tickets voor een voorstelling van Studio Gekko: 'De Roze Ridder'. Bovendien krijgt elke deelnemer een leuk stickervel.
De kinderreceptie met aansluitend de voorstelling van 'De Roze Ridder' gaat door op zondag 30 april in Zaal Reynaert in Vosselaar van 9.30 uur tot 12.30 uur.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Reacties worden eerst gemodereerd
voordat ze op de site verschijnen.

Meer nieuws

Jeugdboekenmaand 2017

Het thema is dit jaar 'M/V/X : je bent wie je bent'. We willen het dus graag hebben over jezelf zijn, identiteit, rolpatronen, jongens/meisjes en alles daar tussenin. In onze bib kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar meedoen aan een BIBSPEL met leuke opdrachten... Lees verder

Boekstart.be

Baby's en boeken? Natuurlijk! Kinderen die van bij de geboorte verwend worden met boeken, liedjes, versjes en verhalen leren veel nieuwe woorden en zinnen, ze raken vertrouwd met boekentaal en ze kunnen sneller lezen. Samen in een boekje kijken is bovendien goed voor levenslange herinneringen aan warme momenten en geborgenheid. Lees verder
Meer nieuws