Digitaal archief GVA thuis.

Je heb enkel je inloggegevens van 'Mijn bibliotheek' nodig om belangrijke gebeurtenissen, nieuws uit je gemeente, algemene fait divers enz... te ondekken vanaf je computer, tablet, smartphone. De periode 1891-1920 is reeds volledig ingescand en ontsloten. Ook de periode 2004 tot heden is gratis te raadplegen.

Tegen 2016 worden alle jaargangen van Gazet Van Antwerpen en van Gazet Van Mechelen (die inmiddels is opgegaan in Gazet van Antwerpen) gedigitaliseerd.

Viert jouw kleine spruit dit jaar zijn eerste verjaardag? Dan heb je misschien al een uitnodiging ontvangen om langs te komen in de bib. Een Boekstart-draagtas met leuk peuterboekje ligt voor jullie klaar want met belangrijke dingen kan je niet vroeg genoeg beginnen. Lees verder