Baby's en boeken? Natuurlijk!
Kinderen die van bij de geboorte verwend worden met boeken, liedjes, versjes en verhalen leren veel nieuwe woorden en zinnen, ze raken vertrouwd met boekentaal en ze kunnen sneller lezen. Samen in een boekje kijken is bovendien goed voor levenslange herinneringen aan warme momenten en geborgenheid.
De Bib groeit met je mee, je hele leven lang. In welke fase van je leven ook: in de bibliotheek vind je wat je zoekt. Boekstart en de Bib willen ouders met hun kleine kinderen laten genieten van boeken en daarom kregen alle 1-jarige kindjes van Beerse een uitnodiging in de bus om langs te komen in de Bib.
Dus mama, papa, kom snel langs in de bib om de Boekstart-draagtas met leuk peuterboekje op te halen en ontdek wat de Bib te bieden heeft voor je kleine spruit.

Je hoeft geen lid te zijn/worden om je geschenkje te komen ophalen.

Meer info over het Boekstart-project vind je op Boekstart.be

Viert jouw kleine spruit dit jaar zijn eerste verjaardag? Dan heb je misschien al een uitnodiging ontvangen om langs te komen in de bib. Een Boekstart-draagtas met leuk peuterboekje ligt voor jullie klaar want met belangrijke dingen kan je niet vroeg genoeg beginnen. Lees verder