Bibliotheek Beerse

Mijn bibliotheek

Registreer je éénmalig op Mijn Bibliotheek, de online dienstverlening van de bib van Beerse. Dit platform biedt veel mogelijkheden. Je kan online bekijken wat je nog thuis hebt en eventueel verlengen. Via een link naar de catalogus kan je makkelijk een boek of film reserveren. Je kan ook gratis digitale Fundels ontlenen. Een groot pluspunt is ook dat je meerdere lidkaarten kan koppelen aan één account. In één oogopslag zie je welke materialen je huisgenoten nog thuis hebben zodat je ook deze kan verlengen zonder telkens opnieuw te moeten inloggen. Ben je lid van meerdere bibliotheken? Ook deze lidkaarten kan je koppelen. Het is wel noodzakelijk dat je een e-mailadres hebt. Heb je nog geen e-mailadres? Registreer je gratis op Hotmail of Google om een e-mailadres aan te maken.
Een gouden tip: laat ook je e-mailadres registreren aan de balie, je krijgt dan 3 dagen voor je uitleentermijn verstrijkt een herinneringsmail om je materialen binnen te brengen of te verlengen.
Heb je hulp nodig met het registreren? Er is een handleiding beschikbaar en het bibteam helpt je graag verder.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Reacties worden eerst gemodereerd
voordat ze op de site verschijnen.

Meer nieuws

Boekstart.be

Viert jouw kleine spruit dit jaar zijn eerste verjaardag? Dan heb je misschien al een uitnodiging ontvangen om langs te komen in de bib. Een Boekstart-draagtas met leuk peuterboekje ligt voor jullie klaar want met belangrijke dingen kan je niet vroeg genoeg beginnen. Lees verder
Meer nieuws